Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Каква е тази конфигурация 700лв, то тва ще е с гърнета, аз нямам намерение да правя чак такива изпълнения. Като е само с едно гърне пък прави впечатление, ще го пръсна с черен мат и по няма да се забелязва, ама който разбира ще гледа точно там, ще пуши различно и т.н. абее кофти, затова не виждам как ще стане читаво .. Да се насочат в една посока също е филм Трябва да е някой много голям разбирач тука из Бс, селски работи не ми се правят. Давайте акъл иначе с 1 ауспух ще си стоя май.
    то циганските варианти са лесни и бързи, ама стои грозно и изцяло губи смисъл операцията...

освен да се махне последното гърне и да се разделят преди това, ба ли го ?

или да сложиш някакви измислени гърнета - поне да са еднакви
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Е са питах - за 19-ки е 60лв. на Илиянци.
      И това си е съвсем нормална цена, който и да отиде, без препоръки
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        то циганските варианти са лесни и бързи, ама стои грозно и изцяло губи смисъл операцията...

освен да се махне последното гърне и да се разделят преди това, ба ли го ?

или да сложиш някакви измислени гърнета - поне да са еднакви
        То нашия като сложа някакви измислени гърнета пак става една .. нищо общо с оригиналното Айде стига дилеми, една грозотия по-малко считано от днес
        Attached Files
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Днес докато си карах ми светна иконка волан с ключ.Всичко си работи нормално ,волана се заключва и отключва.Някои да се е сблъсквал с нещо такова или да знае къде да търся проблема

Comment

• Не си разпознава ключа. Вадиш и пак слагаш ключа, и трябва да е ОК
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Като го сложа колата си пали

Comment

• За сега проблема се оправи с наместване кабелите на ключа

Comment

• Първоначално публикувано от Красимир Покажи съобщение
                  За сега проблема се оправи с наместване кабелите на ключа
                  Скоро може да имаш проблеми с мотора за заключване на волана,не е рядко срещан дефект при 159,лошото е,че може да зареже колата точно когато не трябва.............
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• 28.10.12
                    - Реглаж предница, задница - 40лв
                    - K&N cleaning kit - 30лв
                    - Хромирани капаци на огледалата (original) - 46лв (аналог на T&N 230лв комплект)
                    - Претапициране топка скоростен лост - 15лв (труд), кожата подарък от VFTI, за което му благодаря отново!
                    - Предни накладки EBC stuff - 81лв с доставката от Англия

06.11.12
                    - нови протекторни, прозрачни бленди за заден десен калник + врата - 88лв (от каско)

12.11.12
                    - масло двигател 120 лв с доставката
                    - маслен филтър 14лв
                    - горивен филтър 38 лв
                    - спрей почистване/ отстраняване на плесен/ бактерии от климатичната система 7лв (за двете белисими стигна)

14.11.12
                    - козметика за кожен салон 20лв (sonax)
                    - ксенон крушка D1S 35W 80лв (Корейски аналог на оригиналната, никаква разлика в светенето с оригиналната филипс на др. фар)
                    - ксенон крушки D1S 35W х 2бр 36лв (поръчани от интернет за бъдещи смени)

15.11.12
                    - пълно пастиране на колата (стъкла, фарове, стопове, подхранване на кожения салон с препарат на Сонакс) 10 часа труд - 150лв

19.11.12
                    - смяна протекторните бленди от лявата страна с такива на 3M (Изработени по шаблон на оригиналните) - безплатно
                    - труд по смяна на предни накладки, масло, филтри - 25лв
                    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:25.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Търся шаблони за протекторни бленди за заден калник и врата, че зима иде
                      Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщение
                        Търся шаблони за протекторни бленди за заден калник и врата, че зима иде
                        Моите всяка година ги подменям по каско с оригинални ricambi,но със шаблон и фолио на 3м ефекта ще е същия,нищо кой знае какво няма в тея лепенки за толкова пари.Колегата rusia86 е взел шаблона от оригиналните,така поне разбрах,следващия път и аз ще го направя.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• С тези на 3М ефекта е една идея по добре. Малко по-качествено е фолиото за мое учудване. Иначе оригинални са доста скъпи 88 лв двете за страна (калник + врата задна).
                          В момента имам на моята на предната част на праговете заради идващата зима, сега мисля да сложа на точките от праговете, които са допирни с обувки, за да се предпазят,че да пресни след боя и пастиране.
                          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 22:18.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            С тези на 3М ефекта е една идея по добре. Малко по-качествено е фолиото за мое учудване. Иначе оригинални са доста скъпи 88 лв двете за страна (калник + врата задна).
                            В момента имам на моята на предната част на праговете заради идващата зима, сега мисля да сложа на точките от праговете, които са допирни с обувки, за да се предпазят,че да пресни след боя и пастиране.
                            Става да,стига да държи и да не се разлепи,на праговете също е добре,защото моите два пъти съм ги освежявал след всяка зима и за два месеце са същите,зад гумата все едно с песъкоструйка си ги минал.Пътищата такива,пясък,чакъл,прахоляк и т.н,с предната броня филма е същия и гледам да избягвам да карам близко зад някой,при изпреварване се изнясам от далеч.Общо взето се стараем да пазим и поддържаме пък.........
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              С тези на 3М ефекта е една идея по добре. Малко по-качествено е фолиото за мое учудване. Иначе оригинални са доста скъпи 88 лв двете за страна (калник + врата задна).
                              Как можеш да ми пратиш шаблоните,че мойте вече и от двете страни ги няма
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Айййй момци искам и аз таква шаблони.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X